Vers afgebakken brood met kruidenboter en aioli
Dun gesneden rundermuis met Old Amsterdam, pittenmix, rucola en pestomayonaise
Dun gesneden tonijn met komkommer, bosui en wasabicrème
Bonbon van pastrami me mangochutney en rode peper
Gegrild brood met mozzarella, tomatensalsa, Romaine sla en balsamicostroop
Soep van pomodori tomaat met basilicumolie
Seizoensgebonden soep
Gewokte ossenhaaspuntjes met sticky Korean BBQ-saus, basmatirijst en bosui
Bladerdeegtaartje met romige vulling van bloemkool en Remeker kaas
Gebraden maïskippendij met saus van dragon
Gebakken roodbaarsfilet met kruidenkorst, tomatensalsa en hollandaisesaus
Geroosterde kippenvleugels en spareribs afgelakt met BBQ-saus en maïskolf
Krokant gebakken schnitzel met keuze uit: Stroganoffsaus, champignonsaus of gebakken spek & ui
100% Runderburger op een demi-brioche bol met Old Amsterdam, krokante cheddar-uienchips, avocado en tomatensalsa
Gemarineerde kippendij met Balinese satésaus, cassave, crispy topping en atjar
Kibbeling van kabeljauw met gegrilde citroen en ravigottesaus
Veganistiche visburger op een zeewier bun met avocado, tomatensalsa en sla
Tagliatelle met Bolognesesaus, Grana Padano en rucola
Vlees-, vis- of vegetarisch gerecht van de chef!
Met mayonaise
Salade met ingrediënten van het seizoen
Vers fruit met bramenschuim, sorbetijs en punch
Vanille panna cotta met gepocheerde appel, frambozensorbet en Champagnesabyon
Vanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom
Bonbons, red velvet cake, chocoladeboontjes, brownie en kletskop
Zachte Franse witte korstkaas met lauwwarme peer, honing en krokant van kletzenbrood
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.