Dun gesneden rundermuis met Grana Padano, pittenmix en truffelmayonaise
Licht gebrande gamba's met chutney van mango en rode peper
Italiaanse gedroogde ham met gemarineerde meloen en toast van briochebrood
Belegd met wakame, vegan visfrietjes en sesamdressing
Soep van pomodori tomaat met basilicumolie
Seizoensgebonden soep
Spies van ossenhaaspuntjes met gegrilde groenten
Bladerdeegtaartje gevuld met crémeux van champignons
Stoofschotel van het Veluwse hoender ‘uit het pannetje’
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met bearnaisesaus en specerijenolie
Gegrilde rumpsteak, sparerib en kip geserveerd met klassieke BBQ- en Andalousesaus
Vlees-, vis- of vegetarisch gerecht van de chef!
Vers afgebakken brood met diverse smeersels
Met mayonaise
Salade met ingrediënten van het seizoen
Krokant gebakken schnitzel met champignonsaus
100% Runderburger op een brioche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa
Geserveerd met atjar, crispy topping en Balinese pindasaus
Ambachtelijke lekkerbek met gegrilde citroen en ravigottesaus
Gegrilde kip, bacon, ei, tomaat, Grana Padano en Caesar dressing
Frisse salade met gerookte zalm, crème fraîche, cornichons en dille
Dun gesneden rundermuis, Grana Padano, pittenmix, mesclun en truffelmayonaise
Rijkgevulde salade met gegrilde Halloumi kaas, chioggia biet en walnoten
Verse pasta met pulled zalm, peterselie en knoflook
Verse pasta met tomatensaus, rundergehakt en geraspte kaas
Diverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en appelstroop
Verschillende soorten ijs met vers fruit en slagroom
Vanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom
Bonbons, red velvet cake, chocoladeboontjes, brownie en kletskop
Crème brûlée met steranijs en stroopwafel ijs
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.