Feestzaal van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Familiefeest

Voor elk gezelschap bieden wij een passende ruimte tot maximaal 1000 personen. Wilt u tijdens uw familiefeest graag iets extra’s aanbieden? Kwartje Koffie werkt nauw samen met gerenommeerde evenementenbureaus waarbij niets te gek is. Informeer naar de mogelijkheden.

Kinderfeest

Geef uw kind een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten. Van een lachwekkende clown tot aan een verkleedfeestje of een kinderkookworkshop. Ons gastvrije personeel heeft jarenlange ervaring met kinderfeestjes en leggen onze kleine gasten graag in de watten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Trouwen bij Kwartje Koffie

Bruiloft

Een trouwdag om nooit te vergeten, wij verzorgen uw dag van A tot Z. Hotel-Restaurant Heiloo is één van de officiële trouwlocaties van Fletcher Hotels, dit betekent dat u uw gehele huwelijksdag op deze bijzondere locatie kunt beleven. Van uw huwelijksplechtigheid tot aan uw feestavond en huwelijksnacht. Wij nemen graag een stukje zorg uit handen en zorgen ervoor dat alles aan uw wensen voldoet. Graag bespreken wij met u onze mogelijkheden.

Meer informatie

Kookworkshops

De Open Keuken is een gezellige en leerzame manier om samen met vrienden, familie of collega’s de fijne kneepjes van koken te leren. Bij De Open Keuken worden kookworkshops gegeven onder leiding van onze chefkok die met plezier adviezen geeft op het gebied van koken, wijn en combinaties. U kunt voor minimaal 6 tot maximaal 20 personen een kookworkshop reserveren. Na het ontvangst worden de receptuur en bereidingswijzen uitgebreid doorgenomen, waarna de groepen worden verdeeld in een gelijk aantal personen. Vervolgens wordt begonnen met de voorbereiding van het menu. Elk groepje is verantwoordelijk voor een gang: het voor-, hoofd-, tussen- of nagerecht. Daarna worden de gerechten geserveerd en kunt u met z’n allen genieten van uw eigen bereide gerecht, desgewenst vergezeld van een bijpassende wijn. Eet smakelijk!

Kookworkshops bij Kwartje Koffie

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.