Fruitig - aangename bubbel - soepel - frisse afdronk [Serveeradvies: als aperitief en bij feestelijke gelegenheden]
Favoriet van Ronnie! [Frankrijk, Champagne] Wit fruit - peer - grapefruit - appel - citrus - fris [Serveeradvies: als aperitief, bij vis, lichte salades en een feestelijke gelegenheid]
Elegant - citrus - floraal - levendig - fris [Serveeradvies: bij schaal- en schelpdieren, bij salades en als aperitief]
Peer - abrikoos - tropisch fruit - floraal - wit steenfruit - rond - vol [Serveeradvies: bij wit vlees, bij visgerechten en als aperitief]
Rijp geel fruit - fris - zoet [Serveeradvies: als aperitief, bij pittige gerechten en bij desserts met ijs]
Meloen - limoen - perzik - citrus - banaan - fris - tropisch fruit [Serveeradvies: als aperitief, bij visgerechten en bij een feestelijke gelegenheid]
[Slovenië, Goriska Brda] Wit fruit - peer - meloen - bloemen - zacht - fris - elegant [Serveeradvies: bij gegrilde vis, gegrilde kip en zachte witte schimmelkazen]
Frankrijk, Gascogne Fris - bloemen - perzik - meloen - abrikoos - kruidig - stevig
[Duitsland, Pfalz] Citrus - appel - levendig - grapefruit - abrikoos - appel [Serveeradvies: als aperitief, bij witvis, zeevruchten, gevogelte en varkensvlees]
Aromatisch | Sinaasappel | Abrikoos | Grapefruit | Mandarijn
Citrus | Peer | Groene appel | Mineralen
Peer | Gele appel | Limoen | Witte peper | Exotisch fruit
[Verenigde Staten, Monterey] Honing - roomboter - brioche - kokos - vanille - stevig - rond - vol [Serveeradvies: bij rijke visgerechten, wit vlees en gevogelte]
[Frankrijk, Chablis] Elegant - wit fruit - citrus - mineralen - verfijnd [Serveeradvies: bij charcuterie, schaal- en schelpdieren en geitenkaas]
[Frankrijk, Pays Nantais] Citrus - bloemen - wit fruit - appel - vol - elegant - fris [Serveeradvies: bij schaal- en schelpdieren]
[Frankrijk, Gascogne] Exotisch fruit - citrus - abrikoos - vanille - fris - vol - rijk - krachtig [Serveeradvies: bij charcuterie, vis, zeevruchten en salades]
[Nieuw-Zeeland, Marlborough] Intens - limoen - kruisbes - asperge - buxus - verfijnd [Serveeradvies: bij gegrilde vis, salades en geitenkaas]
Rijk - rode bes - peer - rond - vol [Serveeradvies: bij lichte maaltijden, bij salades en als aperitief]
[Frankrijk, Provence] Fruitig - rijp - kers - framboos - provençaalse kruiden - peper - sappig [Serveeradvies: bij frisse salades en wit vlees]
Zwarte bes - pruim - rijp fruit - rond - vol - soepel [Serveeradvies: als aperitief, bij koude vleeswaren en bij zachte kazen]
Zwart fruit - zwarte peper - zacht - krachtig - hout [Serveeradvies: bij rood vlees, gestoofd vlees en hamburgers]
Intens - fris - rijp rood fruit - zwarte bes - kers - chocolade - sappig [Serveeradvies: bij hamburgers, gegrild vlees en belegen kazen]
Kers | Bosbes | Kruiden | Hout | Rijk | Sappig
Rijp | Bosbes | Kers | Pruim | Stevig | Rijk | Zachte afdronk
Kruiden | Vanille | Rijp rood fruit | Zacht | Stevig | Fris
[Spanje, Rioja Alta] Rode bes - aardbei - kers - zacht - rond - krachtig - romig - hout [Serveeradvies: bij rood vlees en stoofvlees]
[Nieuw-Zeeland, Marlborough] Zwarte bes - kers - pruim - vanille - puur - sappig - fris [Serveeradvies: bij wild, stoofschotels en rood vlees]
[Italië, Salento] Braam - kers - pruim - krachtig - rijp - vol - zoethout [Serveeradvies: bij rood vlees, wild en gerijpte harde kazen]
[Frankrijk, Pays d’Oc] Zwarte bes - braam - fris - kruidig - kaneel - laurier [Serveeradvies: bij stoofvlees en gegrild rood vlees]
[Portugal, Douro] Noten - citrus - abrikoos - evenwichtig - fris [Serveeradvies: als aperitief]
[Portugal, Douro] Fruitig - krachtig - vol - zacht - intens [Serveeradvies: als aperitief en bij diverse kazen]
[Portugal, Douro] Fruitig - stevig - zoet - fris [Serveeradvies: bij desserts en diverse kazen]
[Spanje, Jerez] Fris - amandel - rokerig - droog - zacht - ziltig [Serveeradvies: als aperitief]
[Spanje, Jerez] Rozijn - amandel - walnoot - halfzoet - vol - nootachtig [Serveeradvies: als aperitief]
[Zuid-Afrika, Robertson] Aromatisch - bloesem - citrus - honing - rozijn - krachtig - zoet - vol - rijk [Serveeradvies: bij chocolade, desserts en sinaasappels]
[Zuid-Afrika, Robertson] Krachtig - kers - rozijn - rijk - stevig - zoet - muskaat [Serveeradvies: bij desserts en kazen]
Bloemen - framboos - aardbei - sappig - krachtig - levendige mousse [Serveeradvies: als aperitief en bij feestelijke gelegenheden]
Perzik - meloen - ananas - soepel - sappig - licht zoetje [Serveeradvies: als aperitief, bij lichte visgerechten en bij gerookte vissoorten]
Intens - vol - vijgen - amandelen - marshmallow - honing - zoet [Serveeradvies: bij lichte vleesgerechten, kip en salades]
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.